Thursday, April 2, 2009

CSI cAse


Bahan bukti 1:
Bahan Bukti 2:
Bahan Bukti 3:

SiapaKah PelakuNya? 1...2...3...
Tadaaaaa....
Isk...nasib baik hensem...buat muka tak bersalah tu..mama dia gak kena lap..nasib baik cat mahal..kalu tak ..jadi singa mama dia satu hari..ape pun, terserlah kreativiti dan kepandaiannya...akekekeke..Sayang anak mama...


KoleKsi terBaru

Dah lama aku nak cuba brand ni, akhirnya tercapai jua apa yang ku hajati. Bertemankan hubbyku pada harijadiku, aku pun menuju ke tempat yang dihajati..blom sempat aku masuk, sales girl dah dtg approach..tak sangka on the day ader promotion utk "Hello Kitty"..Hubby aku sporting kata sales girl yang bernama Nicole tu..sebab temankan aku g shopping..decided utk beli barang2 ni...

pastu aderla seisi make over..hubby tinggalkan kita kat situ n dia g survey brg fotografi la..hubby cakap "muka mama lain" after make over..kembang kempis hidung aku..comment cam ok jek..yala aku pun dah labur duit byk beli brg kat atas..kalu tak ok rasa rugi jek...

AcaRa meMotonG Kek

video


Acara ini di selangi dengan nyanyian dari Haziq di iringi penyanyi latar yang terkenal Mama Siti...Dengarkan. Terima kasih atas nyanyianmu anakku...

My BirThday CaKe


Tada..here is some pictures of my cake to share with you all..bought by my hubby after he fetched my sons..Requested by the older -Haziq...Beria-ia nak kek...Dah 30 Tahun tu...Thanks God for all the good things you had give to me...Alhamdullillah

Wednesday, April 1, 2009

Lunch with Hubby...during my birthday


27-03-2009: Celebrate my birthday with my hubby..Dia belanja kita makan kat Garden Restaurant, JJ..Ok n nice..My sons were left at the childcare..so that we can together2..dah lama tak "bercinta"..bila berdua ni bebetul feeling..kopak my hubby..akekekek..Anyway..thanks dear for the lovely lunch..